Fraktfritt över 900 kr
Kategorier
Allmänt

Stickning i Travistock garden

Under Londonvistelsen 14/6-18/6 med Högskolan i Borås drabbades jag av ryggskott och fick ta det lugnare än mina kollegor. Tur att jag tog med mig sticket. Det blev en ny klänning till Monicas Bod, döpt efter en likasinnad stickfantast, Sue heter damen i Travistock garden  jag lärde känna. Hon har varit textillärarinna och blev förtjust när hon såg mig sitta/stå och sticka toppen till klänningen Sue.

During London expedition 14 / 6-18 / 6 with Borås University, I was struck by backbones and got calmer than my colleagues. Lucky I brought the stick with me. It became a new dress to Monica’s Bod, named after a like-minded stickfantastic, Sue is the lady in the park I got to know. She has been the textile teacher and became fond when she saw me sitting and standing at the top of the dress Sue.

Sue and her husband

Sue tipsade också om Londons bästa bokhandel, Persephone books

Så här blev resultatet av toppen till klänningen Sue

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *