Fraktfritt över 900 kr
Kategorier
Monica tipsar

Superoljor för hud och hår

Hudserum Louise
Hudboost Louise

Det finns många superoljor som passar bra för hud och hår. Det är deras rika innehåll av vitaminer, antioxidanter, essenciella fettsyror, fytosteroler, flavonoider och enzymer som ger deras status som superolja.

Vår hud och hår älskar dessa oljor! Detta märker man efter bara en veckas användning. Du kan blanda din egen hudserum och applicera den på huden med pipett. Mer behövs inte förrän din hud tackar dig. Prova!

Varje superolja har sina styrkor. Läs och inspireras om dem innan du gör din egen favorit blandning. Nedan följer en lista som jag plockat ihop från olika internetsidor. Shenet är en sida som innehåller mycket information som jag ofta återkommer till. Följande oljor använder jag även till mina andra hudprodukter t.ex. Hudcréme Johannesört, Hudcréme Hampa, Hudcréme Tea tree, Hudcréme Tamanu, Hudcréme Lugn & ro m.fl. Olivoljan är min favorit och återfinns i många av mina hud & hårprodukter. Man kan till och med använda olivoljan ensam som den är till t.ex. sminkborttagning. Testa! Många av oljorna nedan tillverkar jag även själv t.ex. Johannesörtolja, Rosmarinolja, Morotsolja, Apelsin/Rosmarinolja, Lavendelolja, Ringblomsolja och Ingefäraolja. Läs hur man gör här i min blogg.

Lycka till!

Superoljor:

Arganolja

Jojobaolja

Johannesörtolja

Mandelolja

Avokadoolja

Lavendelolja

Hallonfröolja

Kokosolja

Nyponfröolja (Rosehip oil)

Sesamolja

Olivolja

Papayaolja

Hampaolja

Tea tree olja

Tamanuolja

Sök på oljorna ovan via Google så hittar du deras goda egenskaper. Shenet är en sida som innehåller mycket information.

2 svar på ”Superoljor för hud och hår”

Är så nöjd med kombuchasvampen som jag köpt 2 gånger nu. Bivaxoljan är också mycket bra. Träytorna blev som nya eller ännu finare. Detta tillsammans med ett stort personligt och trevligt engagemang från Monica. Tack 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *